Webbspel - Extrude Interactive

Om Extrude Webbyrå


Webbyrån som levererar attraktiva hemsidor och andra lösningar för
kvalitetsmedvetna kunder

 

Vi är en webbyrå som redan från starten 1996 har levererat hemsidor, webbspel och andra lösningar till en mängd olika kunder. Vi har tidigare inte marknadsfört webbspel på något speciellt sätt men nu tycker vi att det är dags att göra fler medvetna om den genomslagskraft som spel har.
Vill vi med den här webbplatsen uppmärksamma besökarna om fördelarna med webbspel och vad man bör tänka på.

Samtidigt vill vi förstås marknadsföra oss själva, det är ju förbaskat kul att utveckla spel!

Vi är totalleverantör inom webb- och IT-utveckling. Det innebär att vi kan bistå med analys och strategi, leverera snygg, läcker design och hantera den bakomliggande tekniken. När projektet är genomfört kan vi också hjälpa till med förvaltning. Det gäller allt som rör olika webblösningar: hemsidor, intranät, kampanjsajter, presentationer, spel, skräddarsydda speciallösningar mm..

Vi tillhandahåller även avancerad systemutveckling för dig som har behov av speciallösningar.

Vi är ett litet företag med men vi samarbetar med ett flertal inarbetade frilansare som vi tar hjälp av när det behövs. Vi sitter i Gävle några mil från Stockholm. Det innebär dels att vi är lite billigare (eller kostnadseffektivare om du så vill) än många andra men också att vi sätter kunden i fokus. Är man liten måste man vara bra. Och det är vi.


Affärsidé

Genom kreativa och kvalificerade lösningar bistår vi våra kunder med webb- och IT-baserade lösningar inom kommuniktation och marknadsföring.

 

Snabbfakta:

  • Namn: Extrude Interactive AB
  • Startår: 1996
  • Org.nr. 556592-3546


Våra tjänster

Vi erbjuder ett stor antal tjänster för våra kunder.

Hemsida

Stora och små hemsidor och andra webbaserade lösningar som portaler, webbtjänster mm. Vi hanterar hela (eller delar av) projekten från analys och strategi till design, utveckling lansering och förvaltning.

Appar

Appar utvecklade för både Android och IOS. Idéer, design och programmering.

Webbshopar

Shoppar för all typ av onlineförsäljning. Utvärdering, val av lösningar, design, konfigurering, utveckling och hjälp att komma i gång.

Intranät

Intranät för företag med många anställda eller som helt enkelt behöver ha ordning på sina dokument och funktioner.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) hjälper dig att driva trafik till din webbplats genom att den kommer att visas högre upp bland sökträffarna på sökmotorerna. Nu för tiden är det nästan omöjligt att få en bra placering utan att ha sökmotoroptimerat och det kan i bland vara svårt ändå eftersom alltfler inser vikten av implementera och arbeta med SEO. Sökmotoroptimering på rätt sätt stärker hemsidan även ur ett användarperspektiv och är något som borde vara obligatorisk för alla hemsideägare..

Internetannonsering

Vi kan hjälpa dig med sökmotorannonsering (SEM) via Google Adwords, Facebookannonsering. Vi kan även skapa vanliga annonser för marknadsföring på större webbplatser mm. Kampanjsajter och landningssidor är också något vi arbetar med.

Reklambyrå

Vi är i grunden ingen reklambyrå men de komptenser vi besitter är desamma. Vi hjälper därför våra kunder med allt från logotyper och trycksaker till rollups och mässmaterial

Support och förvaltning

Vi tillhandahåller support och förvaltning av hemsidor och andra av system, både sådant vi utvecklat själva och sådant som andra skapat.

 

Tekniska plattformar

Om du redan har en hemsida eller något annat system och behöver hjälp med en ny leverantör kan det vara intressant att veta vilka teknikområden vi behärskar. Här är några exempel:

Drupal

Drupal är ett CMS som passar utmärkt för allt från små till stora hemsidor och andra webbaserade tjänster. Det är flexibelt och kan utvecklas allt eftersom behoven förändras. Det finns stora mängder moduler till Drupal som gör att funktionaliteten kan utökas. T.ex. Commerce som lägger till det som behövs för att driva webbshop. Drupal är sk. Open Source och kostar därmed inget att använda.

WordPress

Wordpress är välrdens mest använda CMS för hemsidor och passar bra för små och medelstora hemsidor och förstås för bloggar som det från början var tänkt till. Wordpress kan också utökas med sk. plugins och även här finns möjligthet att hantera webbshopar. Wordpress är även det Open Source.

Magento & Open Cart

Både Magento och Open Cart är renodlade webbshopar. Magento är för den som har mer avancerade behov när det gäller rapporter osv. medan Open Cart är för den som behöver en liten eller mellanstor webbshop.

EPiServer

EPiServer är ett avancerat system för hemsidor och intranät. Passar för stora företag och organisationer. Det är Windowsbaserat och har en relativt hög licenskostnad. Dels en startkostnade och dels en mindre årskostnad.

Unity

Unity använder vi för spel, appar både för 2D och 3D.

Utöver plattformarna ovan arbetar vi även med Windows C# och ASP.NET, PHP, Javascript och annat smått och gått som Angular, Cordova, Xcode/Swift etc. etc.

 

Tveka inte att kontakta oss, det kostar inget att ställa frågor eller att begära en kostnadsuppskattning!

 


Extrude Interactive

"Extrude Interactive har använt det koncept vi utvecklat och tagit fram en kampanjsajt som är både snygg och tydlig.

De har utvecklat konceptet ett steg till. Trots att samarbetet var nytt och tidsplanen pressad hann de fixa sajten i tid till lanseringen. Inte bara på engelska, utan kinesiska, taiwanesiska, koreanska, och japanska"


- Per Warg, Sandvik MT

 

"Hög kvalitet, intelligenta webblösningar och ett väl utvecklat sinne för estetik, Det är anledningen till att vi valt att arbeta med Extrude Interactive. Ett härligt gäng som vi trivs att ungås med."

- Johan Cahling, Eldklotet

 

"Stort tack för ett bra samarbete!"

- Carin & Lotta, Sandvik Coromant